"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimecres, 3 de setembre de 2014

Que la justícia entri de ple amb la corrupció a Catalunya


LA JUSTÍCIA INVESTIGANT LA CORRUPCIÓ A CATALUNYA NO ES UN ATAC A CATALUNYA, ES UN ATAC A LA CORRUPCIÓ A CATALUNYA.

A veure si ens assabentem d'una vegada. Que la justícia entri de ple en tota la corrupció catalana es molt positiu, per aconseguir fer net abans de la INDEPENDÈNCIA. Amb una mica de sort netejar de tots els corruptes, no sol Pujol, també els del 3 o 5%, la corrupció total en la sanitat, el cas de la Federació de Municipis, els governs municipal de Reus pel cas Innova, etc etc etc, Que tots els culpables vagin a la presó d'una vegada i quan ens separem, com seran presoners per la justícia de les espanyes, que els traslladin a presons espanyoles.
Volem la INDEPENDÈNCIA però fer net de mesquins, mentiders i corruptes, i si llavors els barcenas, els ungagarin (o com es digui), els juancarlos, els gurtels, els camps, els dels "eres", els malversadors dels diners pels cursos, els fabras, els feijoos, etc etc etc es queden sense càstig, ja s'ho faran, ja que es molt possible que a les espanyes els tornin a votar. Nosaltres al nostre, fent neteja total d'indesitjables.

Extret del blog: http://fichapersonajedc.blogspot.com.es/
Un bon exterminador de rates, paneroles, escarabats, i altres indesitjables de dos potes, es el que necessitem.


00000000000000000000000000Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada