"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dilluns, 3 d’agost del 2009

Si això es fer política .....

Vaig estar escoltant el debat que es va fer al Parlament de Catalunya sobre l’incendi a Horta de Sant Joan i he llegit la carta setmanal que el Diputat al Congrés i líder d’Unió Democràtica de Catalunya, el Sr. Josep Antoni Duran i Lleida, fa el dia 31 de juliol a la pàgina web d'Unió Democràtica, (He penjat aquest escrit a "Documents de Google", per què em penso que cada vegada que a la pàgina d'Unió, s'escriu una carta es perd l'enllaç de l'anterior. Es mes llarga i tracta de mes assumptes, que ara no venen al cas. L'enllaç aquí -->>). Sembla mentida que en aquests moments encara es continuï amb “una possible responsabilitat per negligència dels comandaments polítics que van gestionar la prevenció i les tasques d’extinció d’aquest foc”, segons paraules textuals, per després deixar anar “Potser caldria refrescar la memòria als membres de l’actual tripartit sobre la manera amb que ells van tractar els governs de CiU quan hi va haver incendis d’una importància semblant”, també textualment.
Jo no entro a valorar si va haver llacunes operatives en l’extinció dels focs, si que voldria ressaltar que la primera frase me'n recorda aquella d’una petita (i malsana) part dels polítics “españoles” que parlaven de “los responsables intelectuales” de l’atemptat de Madrid. I per acabar-ho de rematar, amb la segona frase em demostra que només dubten dels “comandaments polítics”, per què quan ells van estar al poder i va haver els grans incendis a Catalunya, els que ara governen els van atacar.
Si aquesta es la forma de fer política dels que diuen que Catalunya no està ben governada, anem be .....
Amb això no vull dir que estem ben governada, això ja son figues d’un altre paner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada