"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


diumenge, 26 de juliol de 2009

Injustícies socials, però ens les empassem ....

Es bo llegir una mica per adonar-se que estem en una societat que ens empassem tot (o quasi tot) i que els polítics ens fan combregar amb rodes de molí. Hi han molts mes articles que ens parlen de les ajudes dels diferents governs, siguin del color que siguin, als rics, jo poso dos com a exemple:

El Periódico, dia 6 de juliol del 2009, per Reyes Mate (Filòsof i investigador del CSIC):
LES ESTRATÈGIES DAVANT LA CRISI: O Madoff o Ferrer.
En el dilema de sanejar el club dels rics o acabar amb la pobresa dels pobres optem per la primera alternativa ...... Els polítics moderns han après la lliçó. Han apel·lat a la comprensió i al suport de la gent normal i corrent per reflotar els rics amb problemes i, quan les coses semblen encaminades, se’ls comunica que tot seguirà igual.

El Periódico, dia 20 de juliol del 2009, per Francesc Sanuy (Advocat):
LES REPERCUSSIONS DE LA CRISI ECONÒMICA A ESPANYA: Moral i tributs.
El Govern no pot obligar a pagar impostos mentre atorga al ric un repugnant tracte de favor ...... Perquè resulta particularment desmoralitzador que els Albertos, condemnats per estafa en virtut de sentència ferma i irrevocable, siguin perdonats per l’amable president del Tribunal Constitucional. O que el jutge Estevill pensi que allò de les primes úniques no era res. O que pel que fa a les cessions de crèdit, el Tribunal s’inventés la doctrina Botín com a tècnica exculpatòria intuitu personae.......

Només poso uns trosets dels articles on un ja es pot fer a l'idea del que explica. Val la pena llegir llegir-los sencers, he posat els links per facilitar la seva recerca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada