"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 23 de juliol del 2009

Estació de l'Ave, Camp de Tarragona

Copia de l'escrit que enviat a: "El Periodico", "Diari de Tarragona", "El Punt", "Mes Reus".
"Avui he portat al meu fill a l'estació de l'Ave del Camp de Tarragona, ja que ara, per anar al País Basc, els trens son Avia, i van per l'alta velocitat, trobant-me amb dues coses que crec incomprensibles,
Primera, la situació de l'estació, crec que en mig del no res. Mira que havia llocs per posar-la, a la vora de Tarragona, a la vora de l'aeroport, però no, allà en mig, i encara que amb la manca d'alguna senyalització, està bastant ben indicada si vas des de Reus.
Segona, si està on està, com es que l'aparcament es de pagament, es que no es pot fer res sense treure els diners a la gent. Si tenim en compte que o vas en “bus” (mancaria veure si els horaris son acceptables), que ja costa el seu “dineret” o vas en cotxe particular, amb la seu corresponent despesa de combustible. O es que creuen que si ho fan de franc, la gent deixaran els cotxes aparcats allí per anar-se a dormir a casa. Que un deixi el cotxe, encara que siguin varis dies, si fa un viatge, no passa res. Clar que llavors hi ha la solució de deixar el cotxe a la vora de la carretera, abans d'arribar a l'estació.Crec sincerament que es una manca de respecte al ciutadà".
Sense comentaris.
=================
El dia 25 ho publica el Diari de Tarragona
El dia 26 ho publica El Punt
Al Mes Reus no l'he vist publicat i a El Periodico, no s'ha fet, hi han de mes importants.
=================

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada