"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 14 d’agost del 2009

Moralitat

Un hisendat col·leccionava cavalls i només li faltava una determinada raça. Un dia es va adonar que el seu veí tenia un cavall d'aquesta raça.
Així, dia darrera dia, aquest home tractava de convèncer al seu veí perquè li vengués el cavall, fins que ho va assolir. Un mes després el cavall va emmalaltir i ell va cridar al veterinari qui li va dir "bé, el seu cavall està amb un virus i és necessari que prengui aquest medicament durant tres dies consecutius, després dels tres dies veurem si ha millorat, i si no és així, hauríem de sacrificar-lo". En aquest mateix moment el porc escoltava la conversa.
Al següent dia li van donar el medicament al cavall. El porc es va acostar i li va dir "força amic ! Aixeca't d'aquí, o seràs sacrificat !!!".
Al segon dia li van donar novament el medicament i es van anar, el porc es va acostar i li va dir "anem el meu gran amic ! Aixeca't o moriràs, venja, jo t'ajudo !!".
Al tercer dia li van donar el medicament i al veure que no havia millorat, el veterinari va dir "probablement anem a haver de sacrificar-lo demà perquè pot contagiar-li el virus als altres cavalls". Quan es van anar el porc es va acostar i li va dir "venja, amic és ara o mai !!! Ànim...força...Jo t'ajudo... anem...un, dos, tres...a poc a poc...ja gairebé...això...això...ara corre a poc a poc...més ràpid... fantàstic...corre...corre... Has vençut campió!! En aquest moment arriba l'amo del cavall i quan veu al cavall corrent diu "Miracle !! El cavall ha millorat, s'ha guarit... cal fer una festa!!... anem a matar al porc per a festejar-lo!!
Moralitat: això succeïx amb freqüència en aquest mon (sobretot a l'ambient laboral), poques vegades es percep qui és el que realment té els mèrits per l'èxit.
....................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada