"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


diumenge, 12 d’octubre del 2014

Res a celebrar


Avui, 12 d'octubre, dia que va començar la conquista de les amèriques amb la conseqüent massacre dels pobles natius i on van fer entrar la religió a cops de garrot, menyspreant la autòctona.
Saqueig total de les terres conquistades que va comportar portar les riqueses a les espanyes, per afavorir la vida dissipada del poder establert i poder finançar les guerres. Aconseguint fer rics als pirates, alguns sota les ordres directes de la reina d'Anglaterra, i per altre costat, quan es va acabar les riqueses a saquejar, va començar el declivi de les espanyes, ja que van ser tant babaus de no invertir el valor saquejat i com sempre el van "fondre" en despeses inútils. El poder va gaudir mentre va durar, i les guerres es van perdre totes.
En aquells temps "En españa no se pone nunca el sol". Doncs mira on hem arribat, a ser un desastre total.

Foto de: El Norte

0000000000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada