"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


diumenge, 19 d’octubre de 2014

Democràcia Orgànica


"El que no hi hagi consulta es una victòria de la democràcia (ORGÀNICA)"
"No hi ha referèndum perquè Espanya és una democràcia (ORGÀNICA) avançada".

(Dues frases del mentider i mesquí major de les espanyes, on es va deixar una paraula per dir. Entre parèntesis les he afegit per que s'entengui millor la frase.)

Segons el Wikipèdia: La democràcia orgànica va ser un règim polític dictatorial imposat pel general Franco des de l'any 1942, fins a l'època de la transició democràtica. No acceptava el sufragi universal, ni els partits polítics. Imposà un sindicat vertical únic, incloent als obrers, i als patrons, i totes les branques de la producció. El poder polític residia en el Cap d'Estat, mentre que les Corts, on hi estaven representats els municipis, els caps de família, i l'anomenat sindicat vertical (en realitat, l'esmentat sindicat horitzontal), col·laboraven en l'elaboració de les lleis.



000000000000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada