"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 8 de febrer del 2014

Murs i altres mesquineses


A vegades em pregunto fins on arriba la hipocresia de la nostra societat, ja que per un mateix assumpte tenim dues respostes diferents, tot depen de qui ho fa. Un dels exemples més clars es referent als murs que separen unes persones de les altres. Era correcte abatre el mur de Berlín per que no era lògic que separés persones, en  canvi nosaltres trobem bé el mur i tanca de Ceuta i Melilla, i també trobem bé el mur entre els nefasts U.S.A. i Mèxic, perquè els USA es país amic. Hi per tots els gustos hi ha la tanca de Palestina.
Si en comptes d'explotar els paisos tercermundistes, ens haguéssim preocupat d'invertir i ensenyar a la població a desenvolupar-se i tallar el coll als polítics corruptes d'aquells paisos, ara no caldria que es juguessin la vida per intentar tenir una vida una mica decent. I per cert, no sé massa a que venen ja que la veritat, nosaltres, al menys els habitants de les espanyes, anem en camí a tenir un futur tan negre com el tenen ells, i no ho dic per el color de la pell, ja que això no té cap importància.
El que ha passat aquests dies a Ceuta no es ni molt menys que la culminació del que estan provocant les nostres nefastes polítiques, ja que si mirem tot el que ha anat passant des de fa uns quants anys, amb ganivetes incloses, es per jutjar i empresonar a les nostres autoritats per crims a la humanitat, i encara van gallejant.
Potser aquests indesitjables politicastres dels paisos del sud d'Europa s'haurien d'ajuntar i en comptes de gastar-se tants diners en tanques, vaixells de vigilància, policia de costes, equips de salvament, centres d'internament, etc., podrien agafar uns pocs avions carregats de bombes i aniquilar tota la població sub-sahariana, i d'aquesta manera ja no vindrien, amb la seguretat que ens estalviaríem diners. O potser, en comptes de saquejar els seus paisos, s'hauria d'invertir en la població i passar a guillotina a tots els dictadors, està clar que per això es necessitaria el vist-i-plau de tots els paisos "desenvolupats" que son els que estan xuclant totes les seves riqueses, sense importat-lis la vida de la població autòctona. 


00000000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada