"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 21 de febrer de 2014

Cañas : "Què faran els separatistes amb els 'col·laboracionistes'?"Jo faria la pregunta a l'inrevés, que faran els "col·laboracionistes" l'endemà, quan vegin que a les urnes ha perdut la seva aposta? cridaran corrent a Madrid perquè enviï els tancs?.Si ells no estan d'acord amb la democràcia, (la major democràcia que es pot tenir es que el poble decideixi el que vol ser), que fan en un parlament?.
Ells no volen que hi hagi fronteres, podria ser una opció democràtica, doncs traiem fronteres, no serem catalans, ni espanyols, ni europeus, serem ciutadans del món, però llavors no posem fronteres mi a Ceuta, Melilla ni enlloc, ni per la dreta ni per l'esquerra, ni per baix ni per dalt. Però la seva opció la haurien de guanyar democràticament i ser total, no parcial.

En aquest país estem farts de cinisme i mesquinesa.


000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada