"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimarts, 25 de febrer de 2014

Donar o no la ma al princep
Sense entrar en la valoració de si es correcte o no negar la ma al príncep (jo crec que està en el seu perfecte dret), el que crec més lamentable es la frase final: "No me graves vídeos", aquesta prohibició es incomprensible. Com pot ser que es prohibeixi i quin dret té el segurata personal del príncep de fer-ho. Si no vol que li gravin que no surti de casa, encara que si tot haguessin estat "flors i violes" segur que no ho haurien prohibit.
Però d'això no he llegit enlloc cap comentari, els mitjans de comunicació només els interessa la noticia del fet de donar o no la ma, uns per aplaudir-la i els altres per criticar-la, però del fet més lamentable, "mutis i a la gàbia".

000000000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada