"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 7 de febrer del 2014

El PP baixa 2 punts en intenció de vot


Jo cada dia que passa dec ser mes ximplet, ja que no acabo d'entendre dues coses relacionades. La primera que els mitjans de comunicació omplin pàgines amb dades de si el PPcorrupte està pel damunt o per sota el PSOEcorrupte en intenció de vot, com si això fos el més important. Crec sincerament que el PPSOEcorrupte tingui una intenció de vot del 58,90% (32,10+26,8) es demencial. O sigui dos dels partits que han saquejat les arques públiques de les espanyes encara tenen més de la meitat de votants al seu favor. Això si, que hauria de preocupar. Em penso que ja ho vaig posar però per si de cas ho torno a dir: Un país on una de les figures del mateix, es un nen que robava a un cec, com pot ser un país decent. A més a la actualitat les figures son el Joselín, la Belen, la Pantoja, la Roja i altres grotescs personatges i figures que no haurien de ser importants. 

AIXÒ ES LA MARCA ESPANYA, una marca ben bruta i fastigosa. 

I encara que no vingui al cas, l'altre dia pensava que si el jutge del cas Millet ja havia finalitzat la instrucció, quan es fixarà la data del judici?, judici on estan "enmerdats" els convergents.


00000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada