"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimecres, 26 de maig del 2010

Discursos inútils als parlaments

Avui en toca parlar una mica de política, encara que no massa, ja que fa temps que no toco el tema i en aquests moments hi ha per llogar-hi cadires, tal i com es diu normalment.
Sempre he cregut que els discursos en els diferents parlaments no serveixen per a res, primer per que els polítics ja tenen la seva idea fixada, que no es un altre que la que li marca el partit, tant fot que particularment creguin que l'orador te raó si el partit li diu que ha de votar en contra. En segon lloc per què el que diuen arriba al públic, en general, totalment tergiversat segons el medi de comunicació que el divulga, sempre mirat amb els ulls del color polític del medi que ho transmet.
Però encara que cregui que no serveixen per a res, i segons el meu parer, s'hauria d'obligar a tots els parlamentaris (o similars) a aguantar tots els debats sense excepció, només amb l'excusa de si tenen un acte, visita o viatge lligat amb el seu escó, es el menys que es pot demanar a qui està cobrant per aquest “ofici”, i no veure que segons qui parla els escons estan completament buits. Igual que a un treballador si falta a la feina sense motius, se li descompta del sou i en cas de repetició se'l pot acomiadar, per què no als parlamentaris.
Un de tans exemples del que no serveix res del que es diu es veient el següent vídeo:
http://www.youtube.com/watch?v=nqno8H-mjeY&feature=player_embedded
Mentre el parlamentari europeu, pels Verds, Daniel Cohn-Bendit parla de l'ajuda a Grècia, el Sr. Barroso (President de la Comissió Europea) li dona la raó, es senten alguns aplaudiments, Diego Gonzàlez Garrido fa cara d'estàtua, algú parla per telefon, i han bastants lloc buits, etc. I de que ha servit, de res, tots els partits i països europeus ja tenien la seva decisió adoptada, que per cert es ben llastimosa ...
:::::::::::::::::::::::

3 comentaris:

  1. mig post és meu.........
    de totes maneres ahir o avui han nat tots, al Parlament d'espanya, inclús los que estaven de baixa, no fos cas....

    ResponElimina
  2. No es veritat el que mig es teu, ho vaig posar primer al blog que al facebook.
    Ahir si que si no anaven els penalitzaven, però des del seu partit i no des de la "feina" (altre dit, del sou del Parlament) ...

    ResponElimina