"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 17 d’abril del 2010

Incompetència dels gestors que em sembla que anomenen plolilitics

Als forums de la pàgina web de Madteam, hi ha aquest escrit de "articfox", que m'atreveixo a copiar i posar al meu bloc:

"He observat des de fa temps que tenen vostès en aquest territori que vostès anomenen Katalunia o quelcom així, i que no sé exactament fins on arriba perquè nosaltres no reconeixem les seves fronteres, un greu problema d'incompetència dels seus gestors que em sembla que anomenen plolilitics, uns senyors i senyores que he observat que porten uns vestits inadequats per a protegir-los del fred i del vent, les senyores amb unes sabates als peus que se m'ofereixen molt incòmodes i els senyors amb unes coses lligades al coll molt estranyes, tot molt diferent dels vestits de colorins que fan servir els qui de vostès volten habitualment per les muntanyes nostres i que més o menys els protegeixen... Els he sentit parlar, els he vist riure amb riure fals i distant, els he llegit... ja ho saben vostès que són molt ineptes? Ja saben en mans de qui han deixat vostès el seu esdevenidor? Vostès tenen uns tècnics molt competents, els senyors de vermell que van en aquells aparells grocs que volen i fan molt soroll, els senyors de verd que van en aquells cotxes verds grans, els senyors de blanc que viuen en aquells edificis de les seves ciutats i curen altres senyors, els senyors que s'estan drets al costat de les carreteres negres... Com és que tenint aquests senyors (i algunes senyores!) tan capacitats atenent a altres humans, deixen vostès que a aquests els dirigeixin gent tan poc il·lustrada? Que no s'adonen que tenen vostès un problema gravíssim, i no hi pensen fer res? Entre nosaltres, només els més capacitats els escollim per a guiar-nos, mai els més rucs d'entre els nostres els escolliríem per a fer-nos de cap, ni els germans llops, ni els germans ossos, ni els germans isards, ningú no ho fa, som inetel·ligents els animals, som savis..."

No faig comentaris ...

4 comentaris:

  1. Au va, menys xerrameca inútil, i dic inútil perquè l'articfox no vol o no sap diagnosticar el problema, és molt fàcil dir tú dolent i jo bo. No faig més comentaris

    ResponElimina
  2. De qui parla dels polítics del cas Gurtel, del Cas Pretòria, etc. o dels que intenten gestionar la sangria econòmica que representa l'aplicació sistemàtica, inconscient i insolidària de la política estesa del "pa eso pago".

    ResponElimina
  3. Entenc clar que la finalitat de l'article es deixar clar que la culpa es nostre i només nostre, dels que critiquem i critiquem les malifetes dels polítics i no volem saber res d'actuar per canviar el sistema.

    ResponElimina
  4. Pos jo no havia entès res d'això........
    perdoneu la meva estupidesa......

    ResponElimina