"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 10 de setembre del 2015

Visita turística (forçada) a Tòrrec


Avui la crònica serà molt curta, ja que i com ens va passar la setmana passada, el temps ens l'ha tornat a jugar. Encara que avui ha estat diferent, ja que a la nit abans d'anar a dormir he vist que la previsió havia canviat. A quarts de set, continuaven donant mal temps, però per causes fortuïtes no he pogut comunicar-me amb el Josep Maria, pel que ens hem trobat a l'hora acordada i ens hem anat fins a Tòrrec, on teníem previst començar la caminada. Durant el viatge a estat plovent a estones i a diferents intensitats. Arribem a Tòrrec sense ploure, però amb un temps gens de fiar i a més tot moll. Visitem el poble, petit però bastant ben conservades la majoria de cases. Quan estem finalitzant la visita comença a ploure, ja es veia venir, pel que decidim marxar i anar a esmorzar, com van fer l'altre vegada, aquesta vegada al Pont d'Alentorn. Si la setmana passada va ser un bon entrepà, aquesta a estar, pel que es refereix a mi, uns ous ferrats amb cansalada, bé pel colesterol, hauré de prendre'm doble ració de pastilles.
Després d'una bona i llarga sobretaula, tornem a casa, amb la pluja que ens acompanyat tot el viatge. Al arribar a casa m'he hagut de sentir si no tenim cervell, ja que si anunciaven pluja per que sortíem, que semblen criatures, etc. etc., i segur que té tota la raó. Ara a esperar que la setmana que ve faci bo, al menys que no plogui.





Per veure i/o baixar les fotografies, teclejar aquí


00000000000000000.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada