"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 11 de setembre de 2015

Via Lliure a la República Catalana


Poc puc dir del dia d'avui, La manifestació magnífica, gent per tot arreu. Ja està prou explicar en moltes pàgines d'Inet. Només vull fer un advertiment a l'organització, però amb bon rotllo i sense acritud. No va estar bé haver d'esperar a que finalitzin els parlaments per donar per finalitzat la manifestació. Nosaltres vam estar entre mig hora i tres quarts des de que va passar el gran punter fins que va sonar la rumba, com a finalització de la manifestació. Això vol dir que els primers trams van estar més d'una hora esperant. Van aconseguir que alguna part de la gent comencés a desfilar abans del final. Pel demés fabulosa la organització i el comportament de tota la gent.  
El vídeo que he muntat es amb les poques fotografies que vam fer i bastantes fotografies extretes de http://www.huffingtonpost.es
00000000000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada