"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 25 de setembre del 2015

L'impressentable i mentider major del regne fa mitja volta a Reus


De resultes de la notícia publicada a ReusDiari.cat, es van publicar bastants comentaris, no he tingut ganes de comptar-los, la majoria insultant als que cridaven al miserable acompanyat pels seus sequaços, els que van agafar cagarrines al carrer Llovera. Jo com trobo incomprensible les critiques no a l'inútil si als que l'escridassaven vaig tenir la mala idea d'escriure aquest comentari dirigits a la majoria que proferien insults, i com sempre faig, amb el meu nom, no amagant-me sota pseudònims:

A vegades es té el que un es mereix
Joan Muñoz, 23/09/2015 a les 19:22
Primer de tot crec que es de covards insultar als que pensen diferents de tu, amagat darrera un sinònim i ens uns comentaris d'una noticia.
Referent a la xiulada i demés. A Reus i en cap carrer s'ha impedit el pas a ningú, però que es faci a uns polítics no es estrany i haurien d'estar acostumats i si no que s'ho facin mirar, no tot ha de ser rendir acatament.
Aquí es van ajuntar, primer els que reclamen la independència, si se'ls hagut deixat votar no hauria passat. A més es sabria el que vol el poble català. I després els que reclamaven per la part social.
I no creieu que amb les retallades socials (ensenyament, sanitat, dependència ...), de llibertat (llei mordassa ...), etc., no hauria de sortir tot el poble i tothom de tots els pobles a cridar contra els polítics que ens han portat a la ruïna?. Han estat ells els que han estirat més el braç que la màniga (obres sumptuoses, corrupció a dojo, AVEs en comptes de trens pels treballadors ...). I no cal anomenar els favors a les elèctriques, als bancs (diners a cabassos) ... No cal continuar com han enfonsat les espanyes ja que tothom, crec, està assabentat, al menys de part.
Aquests personatges no es mereixen trepitjar cap carrer de Reus, dels altres llocs que cada u decideixi. 
Recordeu que les ovelles no son pacífiques, son covards, i actualment hi ha moltes ovelles.
Si algú no està d'acord m'ho pot contradir, però si us plau, amb raonament no insults.

I seguidament van posar aquest comentari, al seu favor hi ha el que també posa el seu nom, al menys ho sembla. A més em tracta de sr., mira per on!!:

Per al sr.Joan Muñoz
Antoni Cardona, 24/09/2015 a les 02:36
El seu comentari es digne del feixisme de l'Alemanya Nazi dels anys 30, justificant el que es feien als jueus pensant que "es el que es mereixen". bé que haguessin estat grups unionistes contra el de la CUP i vostè treuria la bilis per la boca insultant. Penós

No l'he volgut contestar per no iniciar un debat en els comentaris que hi ha a la noticia d'un diari, ja que això si que ho trobaria penós.

Em fa esgarrifar el nivell de crispació a que hem arribat, jo tinc la meu opinió de com s'ha arribat, però no ho exposaré aquí. Dona pena, llàstima i a vegades ràbia llegir els comentaris que hi ha darrera de les noticies polítiques, i sobre tot de les noticies de corrupció, insultant amb totes les paraules hagudes i per haver en el diccionari i fora d'ell.

Ah, m'oblidava, aquesta imatge a corregut per tot el mon, d'acord, segur que per tot el mon, no, però bastant.


000000000000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada