"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 4 de gener de 2014

Recordant negatives del PPcorrupte a les lleis de trànsit


Jo encara me'n recordo de la campanya en contra quan el PSOE (corrupte en Andalucia) volia introduir el carnet per punts, ja que com sempre han fet aquell impresentable partit ha estat fer campanyes en contra de les poques coses bones que feien els altres.
També me'n recordo de la famosa frase: "A mí no me gusta que me digan 'no puede ir usted a tanta velocidad', 'no puede comer hamburguesas de tanto' o 'se le prohíbe beber vino'; déjeme que decida por mí, que en eso consiste la libertad", señaló, para continuar: "¿Quién te ha dicho que quiero que conduzcas por mí? Las copas de vino que me tomo, déjeme que las tome tranquilamente; no pongo en riesgo a nadie".
Però com sempre tenen la caverna mediàtica al seu costat, no passa res. A més davant del govern més nefast, mentider, criminal, "meapiles", corrupte i ... poca importància té el que van dit algun dia. El que es desagradable i repugnant es que el ministre fernàndez es posi medalles pel descens de les morts a les carreteres durant el 2013. 
Segons el ministre: "La conciencia y civismo de los conductores, unido a las políticas de seguridad vial y las labores de control han sido factores que han contribuido a esta mejora de los datos. Ojalá, ha deseado el ministro, 2014 termine con una cifra por debajo de los 1.000 fallecidos.". Això després d'haver posat pal a les rodes quan estaven a la oposició.

QUINES GALTES !!!
000000000000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada