"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimarts, 14 de gener de 2014

La majoria absoluta del PP vetarà una altra vegada el control parlamentari al GovernSi la oposició fos coherent abandonaria el parlament amb el lema "que s'ho facin" o similar, però com en realitat deuen pensar que si fossin ells que estiguessin al lloc farien el mateix per no donar explicacions, així va com va.
No volen que la gent digui el que pensa, no volen donar explicacions de res, coarten als que no pensen com ells o no estan d'acord amb el que fan, censuren als mitjans de comunicació, es netegen el cul amb la constitució que tant diuen que defensen, i tantes coses antidemocràtiques que es quasi impossible enumerar-les, però tenim el politicastres que ens mereixem, ja que les últimes enquestes encara que donen com a perdedor el PPcorrupte, donen un percentatge de vots al PPSOEcorruptes del 65% o més. Deu-ni-do que som d'imbècils els que votem a les espanyes. No ens càpiga dubte que si guanyen els altres i poden, faran el mateix però amb canvi de croms. 


00000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada