"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 22 de desembre del 2012

Bon solstici d'hivern a tothom, ... amb excepcions

Ara venen uns dies de festes que transcorren entre el solstici d'hivern, el cap d'any i el dia de reis, on el solstici es astronòmicament real, el cap d'any no deixa de ser una unitat de mesura i el dia de reis una efemèrides inventada (està confirmada per l'església que la data que van anar el reis al portal no es sap, ni si eren reis segons les ultimes paraules del papa, ni si havia portal). Aquests dies a la gent els serveix, a més de consumir com no es fa la resta de l'any, per desitjar als parents, amics, coneguts i algun desconegut (per compromís), amb sinceritat o per quedar bé, pau, amor i felicitat, junt a comprometre's formalment amb un mateix a fer canvis a millor, pel nou any, encara que la majoria queden en el pensament i no s'arriben a desenvolupar.
Son un dies en que la societat de consumisme vol portar-nos a gastar el que tenim i el que no tenim, pel que un ha de ser conscient d'on estar les limitacions pròpies, i ara més amb la crisis (estafa financera) en que ens està tocant viure després que durant varis anys hem estirat mes el braç que la màniga (els ciutadans?).
Jo personalment, i no per quedar bé sinó amb tot el meu cor, desitjo a tots els parents, amics, coneguts i desconeguts pau, amor, felicitat, però que no es limiti a aquests dies, tot al contrari, que s'allargui tota la resta de l'any, i els anys venidors. Tot això amb una condició, només i tal com va dir un, a l'antiguitat, el meu desig només va dirigit a les persones de bona voluntat, no així als assassins, torturadors i maltractadors (en tots els seus sentits), corruptes, defraudadors, lladres (sempre que no sigui per menjar), intransigents, etc. etc., o sigui no als f.p. que tant poden ser els que facin les malifetes, els que les mani o els que les consenteixin, a aquests els desitjo que els caigui al damunt totes les desgracies possibles i no possibles.
I sense més i com m'han ensenyat a les classes d'anglès "Merry Christmas and happy New Year".


Us desitjo que floregeu amb tot el vostre esplendor i no us deixeu atrapar per les teranyines de la vida.

0000000000000000000000

2 comentaris:

  1. Hola:
    Molt ben expresat tot. Comparteixo totalment tot el que has dit. I perqué no?.Bones festes a tots els que s´ho mereixen.
    Salut.

    ResponElimina