"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimarts, 10 de juny del 2014

La veritat sobre la violència


LA VERDAD SOBRE LA VIOLENCIA | GAZZETTA DEL APOCALIPSIS

Ressalto dos paràgrafs que crec molt interessants:

El primer es com va ser creat el gran truc del mascle alfa, aconseguint un gran salt intel·lectual, sense cap dubte.
Un dia, el mascle alfa va descobrir que qui domina les definicions domina el ramat. I per conservar el seu poder, va canviar el significat de les paraules a la seva conveniència.
La seva actitud violenta va passar a ser anomenada “la llei” i la va justificar qualificant-la de “defensa legítima de l'ordre i el ben comú”; i en contraposició, va titllar l'actitud violenta de tot aquell que se li oposés de “violència injustificada”.
Una vegada establertes aquestes definicions, només va haver d'inculcar per la força als altres membres del grup que “la violència és alguna cosa dolent” per aconseguir que qualsevol que se li oposés, rebés el rebuig unànime de la majoria.
I no solament això: amb el pas del temps i gràcies a la criminalització del concepte “violència”, qualsevol membre del grup acabaria desenvolupant un fort sentiment de culpa cada vegada que es plantegés actuar usant la força.
Una jugada perfecta que va derivar en el que tots coneixem: el monopoli de la violència de l'Estat.

El segon: Al llop no li vencerem amb pacifisme, encara que molts, ingènuament (o malintencionadament), ens vulguin fer creure que sí. Ser pacífic no té cap valor si s'acaba convertint en una eina de subjugació i submissió al poder dels depredadors. I és que est ha estat el gran truc del llop. Ens ha fet creure que les ovelles són pacífiques. QUAN EN REALITAT ES QUE SON COVARDES.

Gos al servei de l'amo controlant les ovelles.


00000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada