"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 27 de desembre de 2013

Vallès (PSC) proposa que alcalde i regidors cobrin un únic sou i sense complementsD'aquesta noticia he de fer dos reflexions:
La primera es que no hi ha dret que l'alcalde i els regidors cobrin complements ni plusos per assistència als consells d'administració de les empreses municipals, de les quals son consellers per raó del càrrec. Ja sé que si es van muntar les empreses municipals es perquè tota aquesta colla de impresentables puguin  tenir sobre-sous, pel que ja va sent hora de desmuntar-les totes.
La segona, es que es molt fàcil demanar les coses quan estan a l'oposició i més si les perspectives es que estaran bastant de temps a dita oposició. Com es que no ho van fer quan tenien la alcaldia, i en canvi l'alcalde, que era del seu partit, es el que va muntar tot l'engranatge d'empreses per poder xuclar de valent, a més fent possibles malifetes, per les que està als jutjats.

O sigui menys xarrades i més fets.


0000000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada