"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimarts, 10 de desembre del 2013

És un moment molt emocionant perquè és l'estadi on Espanya es va proclamar campiona


És un moment molt emocionant perquè és l'estadi on Espanya es va proclamar campiona, Rajoy "dixit". Son paraules del Rajoy en el estadi on poc després es celebrava els funerals pel Sr. Mandela.

S'ha de ser un reptant per en un moment com aquell dir que "es emocionant perquè allí les espanyes van guanyar una copa". No es pot caure més baix, i això que semblava impossible pel baix que ja havia caigut. Fins quan s'ha d'aguantar a un sabatasses com aquest, governant el país on vivim (confio que per poc temps).
Ja es ben trist que molta gent tingui com a prioritat el "futbol" abans que res, però que un "paio" com aquest digui que s'emocioni en aquest estadi ja ratlla la bogeria. Com es que no s'emociona negativament al veure fins on arriba la rampinya dels seus (i dels altres, que no son mancs) que estan portant als espanyols a la ruïna total, mentre ell es "fa el suec" (d'on ve la frase), o millor dit, no, es part principal del que succeeix, i no només per omissió.




0000000000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada