"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 14 de desembre del 2013

Per a quins assumptes importants serveix saber català?


Maria Antonia Trujillo: "Per a quins assumptes importants serveix saber català?"


No cal patir del que digui aquesta politicastra, es la mateixa que en quan es parlava de modificar la llei hipotecaria per evitar els desnonaments va dir: "Qui tingui deutes, que els pagui. Que no s'hagués endeutat". I això que va ser ministra socialista (ha ha ha) d'habitatge al tenir una ministra com aquesta individua. A més, si creu que el que tingui deutes que les pagui, com es que les deutes dels bancs no l'han pagat els seus accionistes i si tots els espanyols?.
Jo li diria, encara que no m'escoltarà ja que segur que només escolta a les que estan al seu nivell i no es deu fer amb el populatxo, que el català serveix per comunicar-se entre les persones que orgullosament es senten catalans, però a ella que l'importa si el que es verdader important es poder cobrar de l'erari públic no important-li res més.
Resumint, per a mi i com opinió personal, a aquesta individua només fa que sortir-li "merda" per la boca.

Gracies per aconseguir fer uns quants INDEPENDENTISTES més.


00000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada