"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dilluns, 3 de setembre de 2012

L'Esperir de Lo Port?

Buscant una foto determinada m'he trobat amb aquestes dos de l'any 2009, on es pot veure clarament que mentre passàvem per aquest indret uns ulls (amb el seu cap i un cos quasi sencer) ens estava mirant. Les fotografies son originals sense Photoshop ni cap programa similar.0000000000000000000000

3 comentaris:

 1. Font de la Tosca, prop de Coll de Lloret???

  ResponElimina
 2. Si, es en aquella balma on hi havien tres cossis on devien recollir aigua, però d'on has tret el nom de Font de la Tosca?, jo no l'he trobat enlloc.
  Abans d'aquí hi havien uns aiguamolls i més amunt jo vaig trobar d'on sortia l'aigua, segons l'Ibañez allí es la Font de la Faixa del Cingle, que segons el mapa està posada bastant més endavant i la vam estar buscant.

  ResponElimina
 3. No sé, pot ser m'ho imaginu, pot ser ho he llegit en algun puestu, no m'ho facis dir...

  ResponElimina