"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dilluns, 10 de setembre del 2012

Catalunya, nou estat d'Europa


Ho escric avui, 10 de setembre, i abans que es celebri la manifestació de demà, que suposo serà multitudinària, i espero equivocar-me totalment del que dic a continuació.
Demà es farà la manifestació on el lema es “Catalunya, nou estat d'Europa”, o sigui es demanarà que s'inici el procés per aconseguir la independència, desitjada i esperada per molts de nosaltres, però estic convençut que els nostres politicastres, agafaran el clam del poble per fer-ho servir als seus interessos. Aniran a los madriles a demanar el pacte fiscal argumentat que tenen el poble català al seu costat, quan no serà veritat, ja que el poble demà no demanarà cap pacte, sinó la INDEPENDENCIA, ja que estem farts de bordar, ara volem mossegar sinó es deixen tranquils.
Però estar clar que aquests paràsits que tenim a casa nostra no els interessa que es trenquin les regles del joc ja que corren el perill -desitjat per una part del poble- de perdre els seus momios i prebendes.
Serà una verdadera llàstima que per culpa de les “sangoneres “ que vam elegir entre tots (no si val dir que jo no els he votat, ja que els va votar la majoria del poble) no puguem acabar amb aquest sistema política que ens ha portat a la ruïna i que no puguem aconseguir la INDEPENDENCIA.

000000000000000000


0000000000000000000

1 comentari: