"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 25 de març del 2011

Per fi els banquers acaben a la presó i els polítics al costat d'especuladors fugint

Traduït del blog "La Revolución de los pobres" de la publicació del dia 18 de març.

"No es facin il·lusions, no ha passat a Espanya, Islàndia és l'única que es va atrevir a posar a cadascun en el seu lloc. Una revolució silenciosa i pacifica que va aconseguir que tot un govern dimitís i la justícia persegueixi als especuladors i bancaris que han produït la crisi que estem PAGANT. I escric PAGANT en majúscules, perquè tu, benvolgut lector si vius i pagues els teus impostos a Espanya, et va a costar uns 5.000 euros el rescat dels bancs.
No importa que aquests mateixos bancs que ara rescatem obtinguessin en els últims cinc anys 130.000 milions d'euros de benefici, ho has llegit bé, 130.000 milions. Ara cada ciutadà espanyol pagarà 5.000 euros en impostos per injectar-li liquiditat, aquest és l'eufemisme amb el qual ens "venen la moto". Per a això, emetem deute publica al 4,5 % d'interès, que estarem pagant els propers 15 anys, (els islandesos s'han negat). El més curiós és que aquest deute la compren els mateixos bancs que rescatem amb els diners del rescat, no t'ho perdis, llegeix-ho de nou. Al principi vaig pensar que ens prenien per "gilipolles", ara estic totalment convençut que el som.
És una pena que no ens assabentem que un país, petit si, però un país per fi, ha aconseguit posar a cadascun en el seu lloc, s'han negat pagar, els importa "un ou" el que diguin les agències qualificadores, aquesta ha estat la resposta que el poble islandès li ha donat a aquests senyors davant les seves amenaces. Els dolents fan i desfan mentre els bons vulguin.
Gràcies als indecents mitjans de comunicació que tenim, no s'ha vist ni una sola imatge, ni una sola tertúlia sobre aquesta revolució, potser no interessi que creguem que existeix la possibilitat que si volem, podem canviar el sistema. Seria un escàndol pensar que els espanyols som amos de la nostra destinació.
En realitat cada dia que passa em sorprenc una mica més, ja no només els bancs es conformen amb robar-nos, perquè ens roben no ho dubtis ni un segon, a més de robar tenen l'exclusiva legal per muntar els seus sistemes "ponzi" en diferents països i amb diferents noms, i moltes vegades amb diferents noms al mateix país.
En un altre moment parlem de les elèctriques i les petrolieres, la privatització d'Aena o la loteria, ara haig d'anar-me a plorar per un poble que sembla mort i com no per la meva hipoteca que venç el dia 24.
Que dormi vostè bé Sr. Banquer, i vostè senyor lector, teclegi en google "revolució Islàndia" i tindrà la informació que els mitjans nacionals li nega, i prepari's a PAGAR.
No preguntis per qui dobleguen les campanes, que estan doblegant per tu. John Donne (només l'última frase, l'articulo és meu)"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada