"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dilluns, 21 de març del 2011

El dirigent d'UDC fustiga TV-3 pel «linxament» de la vicepresidenta Ortega

Es impresentable que el lider d'UDC, el senyor (??) Duran i Lleida ataqui a TV3 per la noticia de la falsedat del curricúlum de la vicepresidenta.
Duran va deplorar que el "Telenotícies vespre" de dimarts donés tractament de «segona notícia» al cas del currículum d'Ortega. A l'últim paràgraf de la seva carta, el líder democristià va elogiar la tasca de la vicepresidenta i, utilitzant una reveladora primera persona del plural, va sentenciar: «A tu, Joana Ortega, t'hem elegit com a vicepresidenta per motius polítics i no acadèmics».
O sigui com sempre atacant al missatger, la culpa es de Tv3 per donar-ho a conèixer, i el fort es que ho va donar com a segona noticia del dia (ja ja), i no de que l'Ortega hagi mentit.
Puc estar d'acord (o no) que als polítics no han d'influir massa els motius acadèmics, però no s'ha de permetre mentiders i farsants.
Com anècdota al blog de la Joana, el dia 14 de març parlava d'error i de disculpes. El dia 15 posava, jo, un comentari a l'anotació:
"Això no es un error, es una mentida. A tot europa democràtica un que menteix, dimiteix. Espero que ho faci ben aviat."
A data d'avui, el comentari encara està pendent de moderació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada