"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 23 d’octubre del 2008

Día 01. Reus a Ulldemolins.

Em peso abans de sortir: 81 kg nuet
Surto a les 7h i encara es fosc, vaig a buscar el Gr per anar a Ulldemolins. Fins a Castellvell passo per la carretera, al poble paro un moment a la font per beure una mica d’aigua.
Fins al diposit d’aigua del Picarany hi estat 1h.45m. Aquí comença a ploure, pel que hi de parar a la caseta del llamp, per equipar-me per la pluja. Aquesta caseta l’han arreglat un mica, però ja han xafat una de les portes. Tot seguin el Gr, hi ha estones que plou molt fort, volia parar a l’Ermita de Mas Anguera i no ho puc fer, plou fort i no tinc on aixoplugar-me.
Arribo a la Creu Trencada a les 13h. Ha parat de ploure i puc menjar una mica. Segueixo el Gr, sempre penso que per la pista ha de ser mes suau i no els puja-baixa de la carena, però....
Arribant a Prades torna a ploure, paro en un bar de la plaça, i em prenc un cacaolat i unes pastes prefabricades i fastigoses. De Prades a Ulldemolins la senyalització no es gaire bona i la descripció que porto no esta massa detallada, però amb una mica d'intuïció es pot fer. Els últims 2/2,5 km es asfalt i no ha parat de ploure des de Prades. Arribo a Ulldemolins a les 19h. Bastant "mulladet".
A la Fonda Toldrà, la mitja pensió es de 30€. Em diu que deixi la roba estesa al saló per que s'eixugui, deixo una part i l’altre l'estenc a l’habitació.
Per sopar: Sopa d’avellanes, truita en suc amb calamarcets farcits i flam amb nata, aigua.
Hi acabat molt cansat però satisfet d’haver acabat aquesta etapa amb bona condició física Em feia molta por, pel mes de 36 km amb mes de 1000 metres de desnivell positiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada