"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


diumenge, 27 d’octubre del 2013

Una de Barça

No acostumo a parlar de futbol, però ja que la premsa esportiva catalana no defensa al Barça com crec que ho hauria de fer davant de la caverna, es pel que faig aquest comentari

Es estrany que la caverna mediàtica futbolística no comentin aquesta jugada dins de l'àrea del madrid igual com fan amb el penal al Ronaldo. He esperat fins avui per comprovar que per ells aquesta jugada no va existir. 
Puc comprendre que cada afició cregui que els arbitres els perjudiquen, però hi ha moments que criticar per les jugades que els perjudiquen però callar les que les beneficien es de mesquí. Hi han de confuses i hi han de clares, però això no vol dir que una vegada calmats de l'excitació post-partit es pugui reconèixer les realitats.
Reclamen penal de Adriano, mesquí. Penal a Ronaldo, tenen raó. Expulsió a Sergio Ramos per doble tarja que li va perdonar, a callar. Penal a Cesc, a callar. Val la pena que s'ho facin mirar.


Jugada de Pepe (el destraler) a Cesc, dins de l'àrea del madrid
00000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada