"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimarts, 15 d’octubre de 2013

La bocamolla


En una nació petita, de set milions i mig d'habitants, hi ha una politicastra bocamolla que quan surten 2 milions de persones de manifestació per la INDEPENDÈNCIA (un 26,66% de la població) diu que la majoria silenciosa no ha sortit pel que no cal escoltar-los, però quan surten 105000 (segons la Delegació del Govern, que es del mateix partit de la bocamolla) que son 1,4%, diu que el que reclamen aquests últims es el que vol la nació petita.
Pel que arribo a la conclusió que aquesta bocamolla es idiota, imbècil, analfabeta o simplement es pren per ximples. Si es aquest últim cas, cosa del que no estic massa segur, he de dir-li que la única ximple es ella.
Si no sabeu a qui em refereixo, la bocamolla es aquell personatge que va anar a veure als seus caps per demanar més calers per la nació petita i els seus caps encara se'n riuen ara, a la seva cara, i la van aviar a cops de peu.

A regalar-li el dia de la seva onomàstica

00000000000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada