"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 4 d’octubre del 2013

Avui va d'estafes i de lladres


Son varies noticies de les que la majoria de gent no es llegeix, encara que algunes afecten a molts, i deixa ben clar que la corrupció no es només el que es veu, sinó que està completament arrelada, i que per acabar-la s'ha de tallar de soca rel tota l'estructura política, económica i financera. Alguns dels articles següents son una mica feixucs de llegir però son molt aclaridors.

Pàgina web de "Cotizalia"
Després d'animar a invertir en bankia, Rodrigo Rato hauria d'estar a la presó/ i en canvi el seu amic, un defraudador declarat, li dona un càrrec al Santander, mira per on.


0000000000000000000

Pàgina web de "Ataque al poder"
Es confirma en secreto l'estafa de 30.000 milions d'euros en les-preferents/, i ni els banquers, els responsables del Banc d'Espanya, de la CNMV ni del Ministeri d'Economia son castigats degudament i forçats a tornar totalment i sense judicis els diners als estalviadors. Per arrodonir-ho el nefast fiscal general no admet que els judicis per aquests motius els investigui l'Audiència Nacional. Estem en un país de lladres de guant blanc.


0000000000000000000

Pàgina web del Economista:
La primera es que si es va pressupostar per 500 com dimonis pot haver costat 1.300 i ningú digui res. Quin es el motiu d'aquest desviament i qui o que es el culpable. Això hauria de ser inadmissible en un país seriós.
Segon, com pot ser que no s'haguessin tingut en compte les opinions de la gent de la zona que ja preveien el que està passant, i ara s'hagi d'indemnitzar a ACS, qui va ser el responsable de donar la autorització es el que hauria de pagar-la. Sempre i quant no s'haguessin fet les coses correctament i ara haguessin sortit fets impensables, que no es aquest el cas, ja que l'anterior govern no va voler fer un informe sísmic, tal i com demanava la Generalitat. Estem en un país que els governants fan les coses per "collons", després si peta ja pagarà el poble. Això s'ha d'acabar i si s'han fet les coses per "pilotes" que paguin ells amb els seus diners.
Val la pena llegir la pàgina de la Vanguardia: Es podia haver evitat o atenuat., però els politicastres no fan cas als científics.


0000000000000000000

La imatge més inhumana de les retallades de la Cospedal, això que els fan a aquestes persones, de treure-lis les ajudes en serveis, en rehabilitació, en el menjar, etc. es el gran robatori que demostra que estem en un país del tercer mon, i només es pot acabar posant a la presó a tots aquests politicastres corruptes per crims de lesa humanitat.


0000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada