"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimecres, 9 d’octubre del 2013

Els deu ministres de PPSOE que es van vendre per 3700 milions


Després de llegir aquest article s'entén que cap dels dos corruptes partits vulguin denunciar que s'hagi autoritzar i concedit una explotació amb uns estudis geològics presentats per l'empresa que havia d'explotar-ho. IMPRESENTABLE.
En la web de "El jueves", hi ha un acudit que tracta del magatzem de gas (aquí), i a sota a la part dels comentaris hi ha un que el copio textualment, es en castellà i amb alguna falta al escriure'l, però crec que es significatiu:
"fujate que curioso lo que dicen los periodicos hoy. Resulta que a finales del anyo pasado se cambio la ley de manera que si "un proyecto" de almacenamiento de gas no funciona el gobierno se hara cargo de los costes. Que casualidad oye, que lo mismo la empresa se va de rositas y encima con las perras. Los 1300 mill de leuros los paga el gobierno (quiero decir, los españolitos). Fijate tambien que curioso que la empresa emitio bonos (para financiarse) por 1400 mill de leuors, vamos que la empresa tiene la pasta y los españolitos los bonos (homos financiado a la empresa) y si ahora se hace cargo el estado pues aqui no ha pasado nada HAHAHA redonodo oye, si lo hubieran planeado no les hubiese salido mejor......o lo habran planeado?"
Tindrà raó?. O sigui negoci rodó pel Florentino i per 10 ex-ministres que van intervenir?. Como no hi ha proves que xuclessin es pel que ho deixo amb interrogant.

Un altre "pelotazo"? (no he trobat la traducció al català)
Fins quan s'ha d'aguantar que la classe "pudiente" (deu venir de pudor) confabulats amb els polítics corruptes ens robin per tots els costats, o clarament (rescat bancari, peatge elèctric, amnistia fiscal, etc. etc.) o d'amagat, que últimament ja no estan (com aquest cas). Als polítics que fan "favors" a aquests empresaris saben que quan finalitzi la seva carrera política tindran feina ben remunerada, encara que sigui per no fotre ni brot.
00000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada