"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 14 de febrer del 2013

Beatriz Talegón fa pujar els colors als dirigents socialistes


A la internacional socialista de Cascais (Portugal).
¿Com pretenem la revolució des d'un hotel de cinc estrelles?. La jove Beatriz Talegón va esbroncar els dirigents socialistes per distanciar-se del carrer i no voler escoltar la joventut.


A part de retreure estar en un hotel de cinc estrelles amb tots els luxes, ens deixa una serie de frases que podrien fer-nos pensar:
"Desgraciadament, no hem estat els socialistes del món els que hem animat la gent a sortir al carrer ni a mobilitzar-se, i el que ens hauria de doldre és que ells estan demanant democràcia, estan demanant llibertat, estan demanant fraternitat, estan demanant una educació pública, una sanitat pública i nosaltres no som allà amb ells"
Aquesta pels que ens em sentit socialistes alguna vegada a la vida, ens pot doldre molt.  
...............................
I un altre es quan diu que la gent que està sortint al carrer a totes les parts del món no es per solidaritat, sinó perquè la situació personal de cada u està empitjorant. Crec que té la raó i fa que pensar de la manca de solidaritat, en general.
00000000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada