"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 21 de juliol del 2012

Manifestació d'avui a Reus

Avui he anat a la manifestació convocada per diverses entitats polítiques, sindicals i socials en contra de les retallades de l'actual govern. Com sempre he quedat una mica atònit per la quantitat de gent que ha participat. A Reus segons els cens de fi del 2011 hi havien 106.000 habitants i han participat uns 2.000 segons unes xifres que he llegit, no crec que hagin estat superiors. O sigui hi han 104.000 persones que no podien, no estaven assabentats (?) o no volien (que seria molt pitjor). Ja se que cada u es lliure d'anar o no, però en un moment que fins i tot els policies nacionals i els militars s'estan posant als costat dels manifestants es poc impropi que la gent no respongui en massa.

Encara que amb la decepció que això em comporta poso a continuació un vídeo de la manifestació fet per Salvador Sáinz (En el minut 3 se'm veu uns moments i en el 6,43 per un instant):



00000000000


1 comentari:

  1. pillat un bastó blanc i fes.te el cec, segur que xupes més càmara

    ResponElimina