"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 20 de juliol del 2012

Empreses municipals

Feia dies que no he publicat res de política al "Facebook" i això que hi ha motius per omplir tota la capacitat que pugui tenir els discs durs del "fastruc" de comentaris contra aquests politicastres, però avui m'agafat el rampell i he posat un comentari a la pàgina del batlle de Reus, del Pellicer, on comentava la privatització de la funerària, encara que no crec que me'l contesti, ... o potser si. I es aquest:

"I no seria més lògic que la funerària es portés des de l'Ajuntament i desfer l'empresa concessionària?. I de pas tancar totes les empreses municipals que només serveixen perquè els polítics cobrin un sobre-sous (sous i/o dietes) i portar-ho des de l'Ajuntament com s'havia fet sempre i havia funcionat.
Les empreses municipals s'ha demostrat que només serveix perquè el control dels diners no hagin de ser públics."

000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada