"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimarts, 24 de juliol del 2012

Judici als banquers i polítics

A Islàndia els banquers que van provocar la crisis o estan jutjats o estan en recerca i captura. A Irlanda acaben de detenir a l'exconseller delegat d'Anglo Irish Bank (aquí). Aquí en les espanyes ni judicis ni res, només pantomimes que no porten a res.
Encara que ben pensat perquè serveixen el judicis per corrupció si després passa això:

25-Nov-2011. El Gobierno indulta a Alfredo Sáenz (aquí.)
13-Mar-2012. El Gobierno salva de la cárcel a un ex alto cargo de Unió y a un empresario (aquí).
18-Jul-2012. El Gobierno indulta a un ex alcalde del PP con 12 delitos de corrupción urbanística (aquí). Aquest últim en plena tempesta de les protestes per les retallades.

O sigui que amb el que duren els judicis a polítics i corruptes, quan surten les condemnes ja ningú se'n recorda, llavors es fàcil indultar-los i ja ningú en dona importància.

A més:
23-May-2012. Hacienda dio tiempo a Botín para regularizar sus cuentas opacas y esquivar el delito fiscal (aquí). Que fins hi tot: Los técnicos de Hacienda ven un "trato de favor" con los Botín: Dicen que la actuación de Carlos Ocaña fue "muy irregular respecto a las prácticas habituales" (aquí).

Hi ha una pàgina web: Corrutódromo que parla de 310 casos de corrupció de polítics, no parla del cas Millet, crec que perquè encara no estava imputat CiU ni del Urdangarin (deu ser perquè no es polític).

A més al fastruc hi ha una llista amb 127 polítics actualment imputats. No la publico ja que no està contrastada.

Resumint, un país de me...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada