"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 24 de novembre del 2011

Una nova estafa bancaria a pagar per tots els "espanyolitos"

Copiat i traduït de "escolar.net" del 22 de novembre.

"Saben qui va prestar diners a Jaume Matas perquè pogués pagar els tres milions d'euros que li exigia la justícia com a fiança per no anar a la presó? El Banc de València.
Saben què banc va demanar fa unes setmanes permís al jutge per subhastar el palauet de Matas perquè l'imputat no està pagant ni els interessos d'aquest préstec? Per descomptat, el Banc de València.
Endevinen qui va tirar una mà milionària a una empresa en pèrdues d'Antoni Asunción gairebé al mateix temps en què aquest ex-ministre socialista retirat de la política va decidir presentar-se a les primàries per “renovar” el PSOE valencià? El Banc de València.
Al fet que no s'imaginen tampoc quin banc gestionava el polític del PP José Luis Olives, que va ser president de la Generalitat Valenciana gairebé un any entre Zaplana i Camps? Doncs el Banc de València.
Saben què entitat financera espanyola acaba de ser intervinguda després de descobrir-se un forat de mil milions d'euros en el seu balanç? En efecte, és el Banc de València.
I al fet que no endevinen qui va a pagar aquests plats trencats? Doncs aquesta vegada la resposta no és el Banc de València: per variar, la festa corre a compte del FROB, dels diners públics, de tots els espanyols.
El gran dubte, més enllà de si algú en el PP valencià assumirà alguna responsabilitat per la mala gestió d'Olives (però quines preguntes d'allò del que es coneix la resposta): és també el diminut Banc de València una entitat financera “massa gran per caure”? Per descomptat, cal protegir als estalviadors que tenen allí els seus diners, però per què cal rescatar també als accionistes d'aquest banc, que només sofriran una dilució de la seva capital i que han estat cobrant dividends fins a fa només un any?"

I el governador del banc d'espanya que hauria d'haver vigilat les actuacions de tots aquests darrers anys?. Potser va sent hora que els fotin a tots un bon cop de peu al cul, sense cap mena d'indemnització (està clar) i es vagin tots aquests tinyetes a pica pedra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada