"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 4 de novembre del 2011

El cost de la campanya electoral

Aquests dies es van publicant noticies sobre el cost de la campanya electoral que per un costat ens diuen que el que es la campanya pròpiament dita seran 41 milions i mig d'euros i que el debat entre els dos caps de llista del PPSOE per televisió seran mes de mig milió, o sigui que amb aquests xifres costarà a tots els que tributem a les espanyes mes de 42 milions d'euros.
Sincerament crec que es un altre presa de pèl ja que, el debat no serveix per que ens expliquin el que pensen fer sinó per dir: "tu més" (del dolent, està clar). També dubto que cap dels dos tinguin idees pròpies ja que estan marcats pel que diuen la Merkel i el "Charcosi", pel que valdria la pena que vinguessin ells a explicar-nos el que farà el govern que entrarà. Per un altre costat sabem que la meitat dels fullets que repartiran aniran a les papereres i a la brossa, però a ells els és igual, ja que després cobraran a tant per vot i la impressió de dits fullets les fan les empreses amigues.
Això es impresentable en un país en crisis i que està retallant en tots els conceptes essencials (ensenyament, sanitat i tots els serveis públics), excepte en les despeses d'ells, pagant el poble.

4 comentaris:

  1. Quina raó tens...
    Pero ells van a la seva, potser necessiten una mica de canyeta de la societat..., pero de la bona.

    ResponElimina
  2. Només cal que la societat prenguin consciencia d'una vegada i no els votin més. Que votin als que vulguin però a cap dels PPSOE-CiU-PNV-IU-CC. Tan de bo aquests no tinguessin vots i llavors es donarien compte. Un altre cosa es el que passaria amb la governabilitat. Però això de que es pensin que es casa seva s'ha d'acabar.

    ResponElimina
  3. Bégica ha sobreviscut molts mesos sense gorvern i no s'han enfonsat, a veure si al final algú podrà demostrar que és pot viure sense polítics ni banquers...

    ResponElimina