"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimecres, 21 d’octubre del 2009

La Guinoteta i el Mas del Pahí (Alforja)

Mas, Nevera i Font del del Pahí

Les fotos son del company Estivill, confio que no em faci pagar drets d'autor, crec que els seus interessos no els porta la SGAE, per que si fos així estic perdut.
Després de 3 mesos sense sortir a caminar, i com que l'altre dia que vaig anar a repassar la marxa em vaig trobar bastant be dels genolls, i per començar a fer alguna cosa, quedo amb el company Estivill per anar a fer un petit tomb per Alforja i que ell m'ensenyaria dues neveres (pous de gel), del seu terme.
Vaig fins Alforja, i marxem a peu pel camí de Sant Antoni, deixant-ho, al poc, a l'esquerra i seguir pel camí de Puigcerver, a tocar la Riera d'Alforja. La creuem i per uns "senderonets" netejats de no fa massa, en una zona on la malesa a tapat tots aquests camps que eren de conreu, arribem a la nevera de la Guinoteta, que segons em diu el company es considerada la Catedral del Gel, si es la catedral o no, no ho se, el que si se, es que es grandiosa, tan d'amplada com de profunditat. Està al costat mateix del mas, ara bastant enrunat, i que fa por entrar. En aquest tros, fa poc, va estar acampat un delinqüent buscat per la policia, fins que va ser arrestat pels mosso, trobant par del seus robatoris, electrodomèstics inclosos.
Tornem al camí de Puigcerver, retrocedim una mica, en direcció a Alforja, per agafar el camí de les Obagues, passant pel costat del Mas del Notari, i dirigint-nos al Mas del Pahí. Està ben conservat, al estar habitat, encara que nosaltres no veiem a ningú, amb els camps de l'entorn ben conreats. Veiem el mas, per fora, la nevera, aquesta actualment arrenglada com a habitatge, que va ser dels masovers. Anem fins la font, un lloc molt frescal i perfectament arranjat.
Ja hi tornem cal a Alforja, ara deixant el barranc de l'Àvila, a la dreta. El primer tros està una mica malmès perquè el pagès llança la brossa (vegetal) al camí, sortim al camí de Sant Antoni, i cap a Alforja.
Hem fet 4,700 kms., i hem estat 1h.50m. I cap a casa.

Informació i perfil del track
............................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada