"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 14 d’agost de 2014

El deute públic de les espanyes supera el bilió d'eurosEl deute està a 1.007.319 milions, o sigui el 98,4% del PIB, i la previsió del nefast govern es que arribi aquest any al 99,5%. Des del 2008, coincidint amb l'inici de la crisis, el deute no ha deixat de créixer i ha passat dels 436.984 milions de euros (el 40% del PIB) a superar el bilió al mes de juny, apropant-se al 100% de la riquesa nacional. I encara tenien els bemols de dir que el rescat bancari no costaria un euro al contribuent i ens costarà més de 100 mil milions. Però si sumem els 400 mil del 2008 als 100 del rescat, resulta que des del 2008 els governs han dilapidat 500 mil milions. No costa gaire mirar per on.
Es una cosa que a la majoria dels habitants de les espanyes sembla no preocupar, però perquè ens fem una idea, es com si cada habitant (cada habitant, no cada família) degués 21.400 euros. Això es impossible que l'estat espanyol ho pugui pagar sense esprémer molt més a la ciutadania, encara que ells continuen amb les seves prerrogatives i sembla no donar-li importància. Això es incompetència, mesquinesa o les dues juntes. A més, no veig enlloc que cap força política tradicional digui res al respecte.

Però tan en fa, a veure si comença aviat la temporada de futbol.

Mira per on, jo em pensava que era dels espanyols i per això s'havia d'administrar bé. Que ingenu que soc.
000000000000000000000Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada