"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimecres, 13 d’agost de 2014

Corrupció a Catalunya


A tots els que diuen que ja sabien el que feia en Pujol, incloent "manos sucias" (ull, perdò, "manos limpias"), no els podria cridar el jutge per interrogar-los i si es necessari imputar-los per encobridors?. Es molt fàcil dir ara que cotxes de la Generalitat anaven a Suïssa a portar diners. Si era veritat que ho demostrin i es podrà imputar als responsables, i esbrinar perquè ells no ho van denunciar abans, i si ho van fer, qui van ser els responsables judicials que ho van ignorar, per també imputar-los.
Per un altre costat, jo trobo força positiu que la justícia entre de ple en la possible, i no tan possible, corrupció dels polítics catalans, a veure si aconseguim que quan tinguem la INDEPENDÈNCIA haguéssim fet neteja d'aquests indesitjables del nostre país.


Foto de: http://ca.wikipedia.org/wiki/Primavera_Valenciana

00000000000000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada