"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 18 de gener de 2013

Hipòcrites, lladres, corruptes, mentiders .... i ara que?


"Esto no es una trama del PP, es una trama contra el PP", segons la compareixença d'en Rajoy de l'11 de febrer del 2009.

Rajoy o ets un ximple per no assabentar-te o ets un mentider?. Mentider segur que ho es pel que ens ha demostrat en totes les promeses fetes, per això estem segur que es un mentider, però també ximple?, jo no m'ho crec, això vol dir que que el meu pensament es que es un corrupte més.Que més s'ha d'aguantar per acabar amb tota aquesta podridura?. Els polítics del PPodrit, del PPSOEtambépodrit, CiUambospodrits no poden seguir manant, fent calaix i fent-nos callar.
I mira per on, el Garzón tenia raó de fer les escoltes entre empresonats i advocats ja que una vegada els "presumptes" xoriços de la trama Gurtel estaven ja a la presó es van bellugar diners (potser només la xavalla) entre paradisos fiscals.

000000000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada