"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 11 de gener de 2013

Duran dispara contra Millo pel cas Pallerols i adverteix CDC per les declaracions de Vila i Macias


Ara ve la pregunta del milió, si en un partit polític te uns elements terroristes el partit es il·legalitzat, si uns elements d'un partit polític roben diners públics, això es terrorisme financer, no hauria de ser il·legalitzat?. Ostres!!, llavors PSOE pel cas Filesa entre altres, PP pel cas Gurtel, entre molts, Unió pel cas Pallerols, Convergència pel cas Palau, entre altres, tots aquests haurien de ser il·legalitzats. 
Que bé que ho fossin, i els seus membres empresonats per terroristes financers, llavors si que sanejaríem la política d'una vegada. No vull dir que els nous dirigents que sortissen no tinguin, amb el temps, males idees però es tracta de anar tallant caps.


Aquest es l'individuu, lider d'un partit corrupte, que encara va de fanfarró. 

0000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada