"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimarts, 19 de juny del 2012

La corrupció espanyola no és un accident sinó una conspiració

Es molt positiu llegir l'article Francisco Rubiales en el seu blog "Periodista Digital" . Aquí només transcric el primer paràgraf , 

"La corrupció a Espanya no és un accident, sinó una forma perversa d'entendre la política i el poder. És esborronador veure al president d'Andalusia, José Antonio Griñán, defensar a un dels seus consellers que ha estat empresonat per estar implicat en gravíssimes "xoriçades", corrupcions i abusos de poder o a Carlos Divar aferrat a la seva butaca, sense dimitir malgrat les evidències d'abús. Espanya cada dia és menys un país democràtic i s'exhibeix davant el món, sense pudor, com un conjunt de tribus corrompudes i, de vegades, delictives..."

2 comentaris:

  1. al sud d'Itàlia tenen la mafia, gairebé un govern paralel. Aquí no els hi cal, ells mateixos són el govern.

    ResponElimina
  2. Mentre el poble no es sublevi ells aniran fent

    ResponElimina