"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


diumenge, 20 de maig del 2012

Sessió fotogràfica d'Orquídies

Alforja - Moixera - Arç

Avui portat per l'Hilari i en Joan Josep, els dos d'Alforja, en Josep Maria, d'Ulldemolins, i en Pep, de Reus, he anat a donar un petit tomb per les rodalies d'Alforja i Arbolí a conèixer, una miqueta, el mon de les orquídies. Trobant-me amb una gran enciclopèdia en aquest mon que es l'Hilari, i uns grans coneixedors com som els altres tres, tot davant de la meva total ignorància que m'ha fet quedar cada vegada mes empetitit.
He intentat fer unes fotografies de totes les diferents classes que l'Hilari ens ha portat a veure, el que no sabia es que el mes maco no es fotografiar el pètals quan estan oberts, pel que m'estranyava molt veure als grans fotògrafs que son ells, estirats a terra i esperant el moment just que no fes ni una mica d'airet per prémer el disparador. La veritat es que si jo vull aconseguir alguna fotografia que valgui una mica la pena m'hauré d'esforçar a aprendre amb la "macro" de la màquina.
El que encara es una mica fàcil, amb pràctica, es veure-les quan estan florides però distingir-les quan encara no han brotat o ja estan seques, això ja es el màxim, i això es el que feien els acompanyants.
Aquí deixo una serie de fotografies que he fet, una de cada classe, amb el nom que m'han dit i que he intentat corroborar amb diferents pàgines d'inet especialistes en la matèria.
-----
Neottia nidus-avis - Orchid ustulata - Orchis champagneuxii


Orchis intacta (Neotinea maculata) - Cephalanthera longifolia - Ophrys scolopax - Aceras anthropophorum (L'home penjat)

Ophrys speculum - Epipactis tremolsii - Epipactis muelleri - Orchis olbiensis

Ophrys insectifera - Platanthera bifolia - Dactylorhiza fuchsii

Ophrys fusca-lutea - Tarantula


Però si voleu veure fotografies ben fetes i maques d'orquídies i del que es posi pel davant no deixeu de visitar la pàgina de "Galería de Solitarywolf" o la de jguitar2007

00000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada