"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 1 de gener de 2011

Iñaki Gabilondo Entrega premio Libertad de Expresión FUNDACIÓN 1ª MAYO CCOO

Val pena escoltar el que diu aquest "monstre" de la radio i televisió, en l'entrega del "Premio Libertad de Expresión" de la "Fundació 1º Mayo CCOO", el 14 de desembre.
En "youtube" l'acte està en tres vídeos, la primera, es la presentació de l'acte, la presentació dels premis ja que es la primera edició i després passen un vídeo del seu historial.
La segona es l'entrega del premi i el primer tros de la xarrada (el començament del video no es sent la veu, tranquils, ja veureu el per què, no feu cas.
I la tercera es el tros fort de la xarrada de l'Iñaki, es demolidor tot el que diu.Cada u que tregui les seves valoracions, a mi em sembla molt aclaridor de la situació actual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada