"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 31 d’agost de 2017

Tracte diferenciat, als mitjans de comunicació, dels paisos, segons conveniències


En una crònica en "eldiario.es" referent a les inundacions a Houston (USA), hi ha un comentari d'un lector que tradueixo i copio:

"Els 1.000 morts i 41 milions d'afectats a Índia, Bangladesh i Nepal no han estat suficients per atreure l'atenció de Benjamin Preston i The Guardian, almenys en el que selecciona eldiario. No han pogut competir amb els 31 morts d'Houston".

Trobo molt penós que al nostre país es parli només de les gracies i desgracies dels paisos anomenats "amics", i no de fets molt (però molt) més importants que succeeixen al mon. Es una verdadera llàstima que menyspreem a una part del mon i glorifiquen a un altre, quan hauriem de tractar amb el mateix respecte. 
Això relaciono amb que als mitjans de comunicació d'aquí, incloent els catalans, només parlen de Venezuela i Corea del Nord, per atacar-los. Crec que  els seus líders i governs son tant menyspreables (per no dir paraules malsonants) com els de Aràbia i altres del Golf Pèrsic, Turquia, molts dels paisos africans ..., però amb aquests, amb uns fem negocis,  altres son amics, altres es deixen espoliar subornant als seus dirigents ... o sigui una verdadera hipocresia per tractar d'influenciar sobre la gent, que cada vegada està sent més manipulada sense adonar-se, o sense voler adonar-se, que es pitjor. El pitjor del cas es que aquesta manipulació està donant els seus fruits. Això de la manipulació es més profund i ho deixo per altres moments en que estigui més lúcid. 

http://www.animalpolitico.com/2017/08/desastre-ignorado-las-inundaciones-en-india-bangladesh-y-nepal-que-han-dejado-1200-muertos/

0000000000000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada