"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dissabte, 12 d’agost del 2017

La universitat espanyola millor valorada al mon ocupa el lloc 239 de 500 del ranking mundial


La universitat espanyola millor valorada al mon ocupa el lloc 239 de 500 del ranking mundial - EcoDiario.es

"La primera institució acadèmica espanyola, la Universitat Pompeu Fabra, figura al lloc 239 de l'anàl·lisis.
Entre els 500 primers llocs d'universitats del món figuren un total d'11 centres espanyols. A més de la Pompeu Fabra, el rànquing inclou a la Universitat de Barcelona, en el lloc 261; la Universidad de Granada, en el 268; la Universitat Autònoma de Barcelona, 302; la Universidad Autónoma de Madrid, 303; la Universidad Complutense de Madrid, al lloc 313; la Universidad de Santiago de Compostela, 382; la Universidad Politécnica de Valencia, 448; la Universidad Jaime I, 463; la Universidad del País Vasco, 492 i la Universidad de Valencia, que ocupa el lloc 495".

A més d'estar totes en llocs que demostra que les polítiques educatives d'aquest país no funcionen (com pot funcionar la educació d'un país si s'han fet tres plans d'estudis diferents en tres anys consecutius?) i encara que no sigui motiu d'orgull, entre les tres primeres del país i han dos de catalanes, la primera i la tercera.
Tot això demostra l'interès dels nostres impresentables governants que no els interessa un poble culte, més aviat inculte per poder-lo manejar millor. I ves per on el que amb tots els entrebancs que tenen la joventut que aconsegueix sortint-se força be, o es familiar directe o amic de la classe dirigent o ha d'emigrar a guanyar-se el pa a paisos menys podrits que el nostre.



======================



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada