"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


diumenge, 28 de juny del 2015

Tractant amb l'enveja


En aquest moment en que els miserables i corruptes que han perdut el poder després d'unes eleccions democràtiques, es dediquin a buscar fins i tot, si un dels elegits pel poble es va masturbar de jove per desacreditar-ho, ja que no poden permetre que lis hagin "robat" la seva cadira, resulta que surt a la palestra un ex-twittero que havia fet uns twits in-apropiats i ofensius fa una colla d'anys. La persona afectada per la "broma" ha declarat que no es troba ni una mica ofesa, encara que els miserables vulguin continuar furgant.
En honor i agraïment a la persona no ofesa, la senyora Irene Villa, he copiat aquí una entrada que va fer a la seva pàgina de "facebook". 

TRACTANT AMB L'ENVEJA

Explica una rondalla que una vegada una serp va començar a perseguir a una cuca de llum; aquesta fugia molt ràpid i plena de por de la feroç depredadora, però la serp no pensava desistir en el seu intent d'aconseguir-la.
La cuca de llum va poder fugir durant el primer dia, però la serp no desistia, dos dies i gens, al tercer dia, ja sense forces, la cuca de llum va detenir el seu agitat vol i li va dir a la serp: Puc fer-te tres preguntes?
No acostumo concedir desitjos a ningú, però com et vaig a devorar, pots preguntar, va respondre la serp.
Llavors digues-me:
Pertanyo a la teva cadena alimentosa?
No!, va contestar la serp.
Jo et vaig fer algun mal?
No!, va tornar a respondre la seva caçadora.
Llavors, Per què vols acabar amb mi?
Perquè no suporto veure't brillar!, va ser l'última resposta de la serp.
Molts de nosaltres ens hem vist embolicats en situacions on ens preguntem: Per què em passa això si jo no he fet gens dolent?
Senzill... perquè hi ha alguns(as) que no suporten veure't brillar.
La "enveja" és un dels pitjors sentiments que podem tenir.
El fet que envegin els teus assoliments, el teu èxit, etc., que envegin veure't brillar! et va a afectar en més d'una ocasió, però quan això passi, no deixis de brillar!, continua sent tu mateix(a), segueix donant el millor de tu, segueix fent el millor, no permetis que et facin mal, no permetis que et fereixin...segueix brillant i no podran tocar-te!, perquè la teva llum seguirà intacta, perquè sempre hi haurà qui et recolzi, perquè la teva petjada romandrà, perquè el record del que vas ser i vas fer quedarà, passi el que passi!

Persones com tu, senyora Irene Villa, son les que es necessiten en aquest mon i no els miserables, i corruptes de molts dels nostres polítics i tota la colla de bufons mediàtics que els rodegen. 



000000000000000000000


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada