"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 15 de novembre del 2012

Per quín partit votaré el dia 25?

CiU: No se'm pot ocórrer mai votar a un partit corrupte (Casos Millet, Casinos, ITVs, 3% que va dir amb total encert en Maragall, etc. etc.), i que els únics que la justícia a condemnat (ja ja ja) i que tenien que haver entrat a la presó, no ho han fet mai, a més quan ningú es recordava de l'afer va el govern de torn de madrid i els indulta.
No se'm pot ocórrer votar a un partit que totes les lleis econòmiques-financeres que es proposaven a madrid i que afectaven o a privatitzar o a retallar drets socials, han votat a favor.
No se'm pot ocórrer votar a un partit que a Catalunya ha empleat la tisora amb els febles sense cap mirament. Traient l'impost de successions i posant l'euro per recepte, castigant al malat. Deixa de pagar les ajudes socials, retallada de sou als funcionaris, retallada a l'ensenyament, etc. i no retalla en càrrecs de confiança, i en càrrecs i despatxos a les institucions (menys mal que es van acabar els diners sinó ara a més tindriem les Vegueries amb els seus càrrecs, despatxos, cotxes oficials, Visas, "mangantes varis", etc.)
No se'm pot ocórrer votar a un partit que el conseller d'Interior envia les seves tropes sense justificació contra el poble quan es manifesta o intenta fer que es senti la seva veu, amb una política de garrotades i de fer agafar por. No s'ha assabentat que les tropes estan per servir al poble no als dirigents contra el poble.
No se'm pot ocórrer votar a un partit que el lider no ha sigut MAI independentista i al veure el moviment de la gent ha corregut a posar-se al davant per liderar-ho com si fos el messies, la qüestió es intentar no perdre la cadira i les prebendes.
ICV-EUiA: Tenia les meves dubtes, ja que fins ara deien que a mes de la INDEPENDÈNCIA també lluitarien pels serveis socials, ensenyament, sanitat, etc., però les últimes declaracions de l'Herrera (al menys les que he llegit jo) diu que si no s'aconsegueix l'estat federal llavors aniran per la INDEPENDÈNCIA. Encara no s'assabentat del que demana el poble.
PSC-PSOE: Un altre que no s'entera del que vol el poble. Això si ho ajuntem al desastre tant a Catalunya com a les espanyes dels últims anys que van governar, fa que per a mi sigui un partit a no votar-ho mai més, molt ha de canviar. No hi ha dret que un partit que té el nom de socialista, que després diu que es social-demòcrata  faci unes polítiques totalment venudes al capital financer i ens hagi portat a la ruïna tant a Catalunya com a les espanyes.
PxC: Per les meves idees no puc votar mai un partit racista. "Primer els de casa", qui diu els que son de casa i els que no?. El meu pare era de Murcia i la meva mare de Zaragoza, soc de casa?, o he de marxar, segons puguin opinar l'Anglada, Garcia Albiol i cia. Si diuen que soc de casa, es igual, molt ha de girar-se tot per votar, jo, un partit racista i xenófobo.
C's., UPyD i P.P. : A cap d'aquests tres partits no els voto ni borratxo, si pogués els botaria. Uns partits que acusen a Catalunya de nacionalista i que ells son nacionalistes radicals espanyols, i que a més estan en contra de tot el català, per a mi, no em mereix ni el més mínim respecte. Crec que soc de les persones que respecta les idees dels demés sempre que aquests respectin les meves i aquests tres partits no respecten gens ni mica les meves idees. No cal ni parlar de les corrupteles, ja que segons sembla més de la meitat dels polítics d'un d'aquests partits haurien d'estar a la presó i es salven perquè els judicis s'allarguen fins que arriba l'oblit i llavors ve el govern de torn i els indulta. Els altres dos partits que no han manat a cap lloc no han pogut demostrar la seva honradesa en quan a la corruptela.
FARTS.cat, PACMA (Partit animalista contra el maltractament animal), PIRATA.CAT, SiR (Socialistes i Republicans - Pel dret a decidir) i U.C.E. (Unificacion Comunista de España): Al meu parer votar un d'aquests cinc partits es igual que el vot en blanc, o pitjor, ja que resta vots a algun altre partit d'esquerra, suposant com suposo que els que votin a aquests partits tinguin tendències esquerranes i no dretanes. Com es normal no hi compto al PSC-PSOE com esquerra.
Eb (Escons en blanc): Crec que estem en un moment que la gent hauria d'anar a votar en massa però tenint molt present a quin partit vota, per aconseguir que tinguin majoria els partits que fotin als corruptes fora del poder i netegin de púrria les institucions, tornar a guanyar la democràcia i acabar amb les retallades, sense sentit, dels pilars socials que tant va costar guanyar, junt a la tant ansiada INDEPENDÈNCIA.
S.I.: De moment jo no els he sentit parlar de res mes que de INDEPENDÈNCIA, i a mi la part social també me interessa, i molt. Saber que farem el dia després de quedar sols. Es molt important conèixer quina deriva econòmica-financera portarem o al menys intentarem. Potser ho estan dient però no m'assabento.
ERC: Estan parlant que si son decisius finalitzaran les retallades, fet que per a mi ja es bo (no els considero MENTIDERS com els del "pepe") i unit que quasi segur que lluitaran per la INDEPENDÈNCIA, fa que sigui un partit, en aquests moments, amb possibilitats que tinguin el meu vot. Peró com no podia ser menys, tenen un punt feble. Es un partit que des de fa molts anys s'està trencant contínuament pels personalismes, es un partit que es menja els seus fills (els líders) igual que el déu Chronos i pel mateix motiu que aquest. Això fa que sigui un partit molt inestable, no se si es el que necessitem en aquests moments. 
CUP: Les seves intencions (o al menys les que diuen) son molt clares: INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME. Si a Catalunya han de fer el que estan fent a l'Ajuntament de Reus, sincerament es el partit a votar. Però com no tot ha de ser positiu, també li veig la part negativa. No es igual un ajuntament, encara que sigui de 100mil habitants (o una mica mes) que portar la Generalitat, això en l'hipotètic cas que guanyessin les eleccions (que ja es somiar), i si només treuen dos o tres parlamentaris (ja es somiar però menys) podran fer alguna cosa contra tota la maquinaria actual, de polítics corruptes, vividors, inoperants e ineptes actuals? (per sort no tots el polítics ho son).

Davant de tot aquests panorama penso que m'he d'espavilar a decidir-me ja que dins 11 dies he de votar, l'únic que tinc segur es que votaré, i no en blanc.



7 comentaris:

  1. HOLA JOAN, LO CIERTO ES QUE ES UN DILEMA
    PERO AUN MAS DILEMA ES PENSAR QUE VOTES A QUIEN VOTES LOS QUE REALMENTE GOBERNARAN, SON LOS QUE AHORA ESTÁN GOBERNANDO, OSEA, LA BOLSA, LOS BANCOS Y CAIXAS Y UN ETC QUE NO CAL COMENTAR. PERO LA ESPERANZA NO HAY QUE PERDERLA Y SEGUIR ADELANTE A POR UN FUTURO MAS DIGNO EN TODOS LOS SENTIDOS, AUQUE MUCHOS PALOS EN LAS RUEDAS NOS ENCONTREMOS ... SALUD PARA TODOS, QUE NO FALTE ...

    ResponElimina
  2. Per això estic tan pensatiu amb qui votaré. Ja que soc dels que vull la independència però per canviar el sistema, ja que sortint-se de les espanyes i que els d'aquí continuïn igual només servirà perquè els nostres politicastres s'enriqueixin més. Ha d'haver un trencament total amb "Els mercats" (FMI, BCE, etc.etc.) i netejar completament el sistema democràtic amb totes les seves consecuències,i això es el que s'ha d'intentar.

    ResponElimina
  3. Estoy pensando, que independientemente de si se quiere la independencia o no, o a uno le de igual, o se sienta de un lado o de otro, o de ninguno, o de los dos, tenemos que trabajar todos "los que nos sintamos personas con dos dedos de frente" para cambiar esto, o intentarlo, de una vez. Pues dicen que el sistema esta ya acabado y que van a re-fundar el capitalismo y bla bla, pero lo que esta claro es que los mismo de siempre están cada día robando mas, sean del signo que sean, y que a los pobres desgraciados que estamos abajo nos toca recibir hostias por todos lados. Pero claro, hoy por hoy, lo único que tenemos es votar. Mi opinión y consejo, es votar a los partidos minoritarios, que estén mas cerca de nuestros, postulados, intereses, o ideas. El sentido que yo le veo a esta actitud, es la de intentar descalzar a los partidos mayoritarios de sus poltronas e intentar que los minoritarios tengan la posibilidad de llegar a poder hacer algo, dificil es pero no imposible. De momento es lo poco que podemos hacer a la hora de ir a votar. Y eso a pesar de que esos partidos minoritarios no sean del todo acordes con nuestras ideas, pero los que ya están arriba, ya sabemos que no están tampoco ... así que piensa, rumia-tho, y llegado el dia, procede ... saludos ... amigos

    ResponElimina
  4. Lo de votar als partits minoritaris estic completament d'acord amb tu i fa molt de temps que ho predico.

    ResponElimina
  5. Jo penso que NO s´ha de votar a ningú i no s´ha d´anar a votar. No podem justificar-los més a tota aquesta colla de mentiders i falsos profetes. No us deixeu enganyar!.
    No cregueu res d´Independències. No anem a cap lloc!.
    Conclusió per no estirar-me de la llengüa. NO VOTEU. Cada vegada hem de ser mes el qui no ho fan...
    Salut.

    ResponElimina
  6. Com sempre hauràs de votar al que et sembli menys dolent dels partits ja que cap d'ells és perfecte. Ara toca aconseguir la independència i quan la tinguem haurem de votar per aquells que plantegin una societat més justa i igualitària.

    ResponElimina
  7. El que crec en aquests moments es que l'ideal es no votar, però això sempre que la gran majoria del cens electoral ho fes, però com no es així llavors s'ha de votar i intentar trencar el monopoli dels partits clàssics.
    Un exemple son les eleccions gallegues, d'un parlament de 75 el corrupte PP treu 41 parlamentaris, amb el 45,75% de vots. Si tots els que no van votar haguessin votat a uns altres partits el corrupte PP només hauria tingut un 29,17% dels vots, o sigui en realitat només una tercera part dels gallecs l'han votat. Estar clar que de la abstenció alguns l'haurien votat a ells, però es per posar un exemple.
    Avui he anat a votar per correus, com va sent costum amb mi en totes les eleccions. Per mi no quedarà que es trenqui el monopoli dels partits corruptes.

    ResponElimina